Hjälp mig! | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Hjälp mig!

Jag vet vad jag vill – frågan är bara om ni som ändå tittar in här varje dag orkar följa med …

Det är väldigt jobbigt att blogga i Myshowroom just nu – för mig. Headern försvinner jämt och dyker upp när jag minst anar det. Saker och ting ändrar sig och jag har ingen kontroll över det, små saker som gör att det inte känns något roligt faktiskt.

Jag tänker inte prova på något ny plattform det ids jag verkligen inte med. Däremot tänkte jag krypa tillbaka med svansen mellan benen till Blogger som jag nämnde tidigare.

Har laborerat lite grann i smyg med något som kan få fungera som som ett utkast av hur jag vill att min blogg ska se ut.

Ambivalent home 

Vad tycker Ni??

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ambivalenthome

   Min trogna följeslagare
   Då ses vi på andra sidan Anna, tänkte skriva lite senare att jag bestämt mug för blogger och att jag inte bloggar här inne något mer.

   Kram påre

 1. Catty

  Tycker du kan flytta tillbaka till Blogger. Det funkade bättre när du bloggade där. Har aldrig riktigt gillat my showroom, även om jag gillar din blogg för mycket för att sluta följa den vilken plattform du än väljer. 🙂

Annons
stats