Vintrigt & en ledig dag | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Vintrigt & en ledig dag

_MG_7742 _MG_7881

_MG_7889 _MG_7896 _MG_7897 _MG_7902

Här springer jag omkring i ett par leopardmönstrade och alldeles för stora mjukisbyxor som är perfekta när man inte egentligen vill ha något på sig, men måste. Jag är ju en utav dom som inte bara klär av sig ytterkläderna när jag kommer hem utan resten utav palterna ryker dom med. Speciellt bh och trosa. Finns det något obekvämare eller?

Sen förstår ju jag med att jag inte kan springa omkring här hemma utan en tråd på kroppen .. och sitta på allt ..  och det är då som här byxorna kommer så bra till hands. Det är väldigt mycket luft mellan min kropp och tyget.

Total frihet.

Idag vaknade vi tidigt och tänkte kicka igång dagen med att vara nyttiga och färdigställa det mycket vältjatade golvet. Men vi somnade om.

Vaknade någon timme senare och drog nog ut på att sätta igång in i det sista. Det finns ju så mycket annat att göra. Ex. fota det vackraste vintriga solljuset som strömmar in, gå ut och gå med Selma och njuta av den friska luften och den kristallvita snön.

Tänk vad jag älskar sådana här dagar.

I teorin är jag nog en längdskidemänniska som vill att hela familjen ska packa väskan full med goda smörgåsar, varm choklad, kaffe och ge sig ut på en heldag i vackert vinterlandskap. Men då jag i praktiken är jag mer av en vara inne och pyssla med what ever, öppna fönstren på gavel och känna den friska luften och städa rimmar det inte bra.

Men jag jobbar på det – jag ska bli mer outdoorsie har jag tänkt.

Nu är vi iaf bara en längd ifrån att vara klar med golvet i köket – ä n t l i g e n – men Henrik är på bandy så jag måste vänta med den sista. Det är en sådan där jäkel då varje bräda ska klyvas på längden och det ska måttas ända in i djävulskap så jag måste fint vänta.

Men jäklar vad fint det blir.

Ha en fantastisk dag hörni!

KRAM

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats