Funderar på att gå tillbaka till Blogspot & färska köksbilder | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Funderar på att gå tillbaka till Blogspot & färska köksbilder

_MG_7863_MG_7806

Favoritvyn just nu – att stå bakom ön och kolla ut på det som är klart. Eller nä, det är ju inte helt klart än. Ni ser kanske fläkten som passar in lika bra som en gris bland elefanter ungefär. det är bara det att vi har något special, special så inte vilken fläkt som helst funkar heller. Det är något utav ett problem. MEN, problem är till för att lösas och tro mig – jag har löst svårare problem än det här förut. Jag ska visa den där fläkten vem det är som bestämmer.


_MG_7814 _MG_7815 _MG_7816 _MG_7818 _MG_7830_MG_7829 _MG_7856 _MG_7857 _MG_7866 _MG_7871

Mycket rum för mycket förvaring, djupa lådor, nytt golv in progress och en fantastisk bloggplats åt mig.

Ja här har ni “några” rykande färska bilder från vårt blåa kök. Helt galet egentligen men det känns verkligen så naturligt. Det här köket klarar av en färg – det är så ljust i övrigt med mycket ljusinsläpp.

Mellan 10:00-11:45 känns det som.

Idag kunde jag svära att jag såg solen gå ner när den knappt kommit upp. Som om att den ändrade sig halvvägs upp…

Till något helt annat – Jag flyttade hit till Myshowroom för 1,5 år  sedan i tron att detta skulle vara en bättre plattform för en sån som mig – en som är värdelös på att läsa bloggar och få andra att läsa min. Jag tänkte att om man är där man syns kanske bloggarna kommer till mig och jag slipper leta – lite i dom banorna. På Blogger måste man på något vis göra mycket utav jobbet själv om du vill att någon ska komma in och läsa det du faktiskt skriver.

Men, det har ta mig fan bara varit problem med min blogg sedan jag öppnade den här. Headern försvinner titt som tätt, texten som ni ser är pytteliten och fram tills för bara någon månad sedan tog det 100 år att ladda upp bilder. På många vis känns det ungt och fräscht här inne men vem försöker vi lura egentligen, jag är varken ung eller fräsch*asgarv*, nä men Blogspot känns med facit i hand som det bästa alternativet – just nu.

Om ingen här inne har något bra förslag? Helt något forum som har samma intresse som mig, inredning och … ja det var väl typ det.

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Jätte fint kök! Har ni byggt det själva eller står det någonstans var själva köket/luckor/lådor kommer ifrån? Det blev verkligen snyggt. Grattis 🙂

  1. ambivalenthome

   Hej Mia. Tack snälla du
   Jag harnog nämnt det i något tidigare inlägg så det framgår inte så bra vart köket kommer ifrån. Det är ett Epoqkök från Elgiganten. Superbra service, hjälper till med att rita, samarbetar med snickare i varje stad som är certifierade att montera upp just Epoqkök. På det viset finns garanti på arbetet också. Jag rekommenderar verkligen Epoq. Dom har sååå mycket fint – till riktigt bra priser

   Tack snälla igen, det värmde

  1. ambivalenthome

   Hej Elin,
   Det är förvirrande visst är det 🙂

   När vi flyttade hit juni 2012 var det en hyresrätt. Sen konverterades alla hus om till bostadsrätter för lite över ett år sedan och det var då vi började ladda till tänderna för totalrenovering.

   Kram

 2. Leni

  Hej!
  Jag rekommenderar WordPress, smidigt att blogga från olika ställen, olika gratis layout att välja på som är rätt annorlunda och bra flöde för statistik och sånt har varit där i ett år nu och är rätt nöjd.

Annons
stats