Välkommen 2016 | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Välkommen 2016

IMG_7407IMG_7413 IMG_7414IMG_7447

Verkligen, välkommen!

Nu sitter jag här i skön morgonrock och kollar på Happy feet 2. Henrik har varit ute med Selma i snön och snart ska jag nog eventuellt kanske lägga mig i ett bad innan det är dags för någon form av föda.

Hur sköna är inte sådana här dagar. Och den mängd av lugn jag känner i mig just nu har jag aldrig känt. Nästan så att jag tror att Henrik gett mig “något”. Jag är så in i hela helvete Kumbaja och Hakuna matata att det är löjligt 😀

Tänkte att jag skulle ta tillvara på tillståndet så länge det varar och bara jäsa idag. Jäsa och pirra igång på att 2015 är över.

2015 ska gå till historieböckerna som det året jag på djupets djup hittade min röst, min väg, vad jag vill, vad jag inte vill, vad som betyder något, vad som inte betyder något och vad det är jag vill för 2016.

2016 får bli året då livet ska få ta nästa steg – vad det nu än må bli. Nu rör vi oss framåt känner jag och det ska definitivt året få präglas av 🙂

Hur var ert nyårsfirande ??

Stor kram och god fortsättning önskar jag er.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats