Pannkakslunch på ön | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Pannkakslunch på ön

IMG_7495IMG_7508

 

Det är runt ön allting händer. Det är mot den vi graviterar nu och hänger vid, lagar mat på och bloggar på. Ön är så behändig till mycket och är förmodligen det bästa vi har efter Selma 😉

Imorgon ska vi kliva upp och sparka igång tuppen (alltså tiidigt), plocka ihop allt bråte, åka till tippen, in till Bauhaus för att reklamera golv, vidare mot Colorama för att köpa nytt golv samt easy-cover tapet till köket.

Eftersom köket är mörkt och blått tänker jag att väggarna ändå måste få gå i vitt, annars blir det fel i mitt huvud. En annan sak jag märkt nu – ve och fasa – är att det kanske känns fel med våra svarta Thonetstolar också.

Men jag avvaktar med att få panik över det tills att golv, väggar och bord är på plats.

Dagen har fortsatt att vara lugn och skön. Jag bytte ut min morgonrock mot mjukbyxor och följde med Henrik och Selma ut lite tidigare. Vi brukar gå iväg till en gräsplan som ligger några hus bort där hon får springa löst, något hon fullkomligt älskar.

Vår lilla damphund 🙂

Nu tittar Henrik på Hockey och kliar mig på ryggen, Selma ligger bredvid och snarkar och jag, ja jag bloggar och kollar mellandagsresor.

KRAM

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats