Den perfekta julklappen | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Den perfekta julklappen

Ge-djurvaelfaerd-i-julklapp

Älskade lilla vän.

Det finns faktiskt inte mycket som kommer i närheten av hur mycket jag ömmar för djuren.

Vissa djur kan jag vara väldigt rädd för (läs – sånt som kan äta upp mig) men jag hyser en enorm känsla av respekt och ömhet för dem alla.

Jag är medlem i WSPA och bidrar varje månad med en slant till deras kamp mot våld och tortyr på helt jävla oskyldiga djur.

Det var faktiskt ett mail från just WSPA som då handlade om hundar som hade gasats ihjäl och texten löd ” man hörde hur dom ylade tills det blev alldeles tyst…”  det fick mitt hjärta att rasa ihop fullständigt och jag grät i två dygn.

Knappt en vecka senare bodde Selma hos oss. En alldeles underbar liten varelse som jag älskar mer än mina ord kan beskriva. Vi adopterade en fullt frisk och overkligt fin hund med toppenpsyke som annars hade avlivats på inga grunder alls.

Jag skulle faktiskt med handen på hjärtat bli lycklig i hjärteroten om jag fick en julklapp där någon skänkt pengar till WSPA och jag skulle inte dra mig från att köpa någon julklapp därifrån jag heller.

Ge bort det finaste man kan ge bort – Ett liv utan lidelse och sorg – frihet.

Här

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats