Första advent | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Första advent

IMG_6795 IMG_6798 IMG_6807

Bilder från ett lite adventspyntat kök. Städat och ihop-plockat efter en lång och skön adventsfrukost.

Jag väntar fortfarande på att den “rätta” adventsstaken ska dyka upp och följa med oss i många år framåt. Tillsvidare får denna som jag köpte för nått år sedan på Netto fungera.

IMG_6814 IMG_6819

Nytt och fint julpynt från Svenskt tenn i form av ett hjärta samt nya och charmiga sugrör med stjärnor från min fina vän Sofies butik

IMG_6821

Här vill ju jag ha en Blossa flaska av årgång 2015 🙂 Bara för att den är så jävla snygg och skulle passa in som ett smäck i köket.

Som by the way är på väg. Vårt blåa kök 🙂

Jaha och vad händer i mitt liv då som är så jääääkla upptagen hela tiden 😉

Ja, jag fick ett samtal för ett tag sedan, någon hade fiskat upp mitt CV och ville att jag skulle komma på intervju. Vilket jag gjorde och fann att jag dagen efter hade ett jobb om jag ville. Jag funderade ett tag och kände att jag nu medan grabbarna bor hos oss måste ut i arbete. Måste lämna hemmet som då tyvärr också menar att jag måste lämna min egna verksamhet tillsvidare.

Jag jobbar numera som administratör/verksamhetsutvecklare – igen. Ja, vad säger man 🙂 Och där har ni även en liten förklaring till varför jag varit MIA både här och på Instagram. Flyktingar, rust och nytt jobb tar upp hela min tankeverksamhet och energi just nu men snart ska man väl vara i fas igen antar jag.

Hoppas att ni haft en skön första advent idag. Att ni tar det lugnt och försöker att njuta 🙂

Stor kram från moi

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats