Köket idag & jul och falsksång | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Köket idag & jul och falsksång

IMG_6519 IMG_6531
IMG_6536 IMG_6537 IMG_6540

 

Goddag 🙂

Alldeles snart ska jag titta till min saffransdeg som stått och jäst ett tag. Jag och degar alltså … vi gillar inte varandra. Vi får se hur det här går.

Den ena grabben har varit i skolan sedan åtta och ska hämtas nu vid två – spännande att höra vad han tycker om svensk skola.

Den andra grabben sitter och spelar tv-spel och förbannar de krafter som förde honom till just det här hushållet (gissar jag). Det spelar julmusik med falsksång varje dag och det enda han säger är “christmas, christmas, christmas – always christmas”. Då svarar jag med “jajjemensan, och värre kommer det bli” 😉

Nä, deg var det.

Ha en alldeles fantastisk tisdag.

KRAM

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats