Köksdetaljer (igen) & nytt i webbshop | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Köksdetaljer (igen) & nytt i webbshop

IMG_5833 IMG_5836 IMG_5837 IMG_5838 IMG_5839 IMG_5844IMG_5933 IMG_5937

Usch vilket dåligt samvete jag har haft över min verksamhet. Sedan grabbarna flyttade in har jag verkligen tappat kontrollen helt och shoppen har blivit liggande och orörd. För mig är det oerhört svårt att vara kreativt produktiv när känslorna säger att jag är allt annat än kreativ just nu. Så, för att inte tvinga fram något som jag senare inte kan stå för får den vara tills orken och glädjen för den kommer tillbaka.

Idag fick den iaf lite uppmärksamhet i form utav en ny variant på sopen som nu finns i trärent och ljusgrå.

Sen kastade jag in kuddfodralen i linne också. de är alldeles fantastiska. Själv tänker jag köpa hem måånga tjocka och mjuka kuddar och ha en parad av vita linnekuddar i soffan. En utav kuddarna kommer att få bli en humör/säsongskudde. Har ni en sån? 😛

En kudde som kommer att ha både färg och mönster på sig.

Jag har även fått hem härliga sängkläder i linne, men jag har varken haft lust eller utrymme till att fota några bilder på dom så de sitter jag på en stund till.

En liten, liten stund 🙂

Idag har vi haft en härlig dag tycker jag. Vi åt frukost alla sex och efter den åkte Henrik och grabbarna iväg på fotboll medan jag och barnen blev kvar hemma. De har varit ute och lekt med grannbarnen och jag var inne och gjorde pepparkaksmuffins och tryffel med smak av passionsfrukt och lunch i form av soppa på spik.

Soppan blev jätte god och uppskattad utav alla. T.o.m. barnen som åt flera portioner *kors i taket*.

Jag använde mig utav vatten, grönsaksfond, krossade tomater, grädde och mjölk. En blandning utav morötter och ärtor, spenat, purjolök och broccoli. Salt, paprikakrydda, lökpulver, persilja och en vitlöksklyfta.

När det kokat upp och blivit alldeles mjukt och mojsigt la jag i några tagliatellebollar (jätte tunn tagliatelle med koktid på 2 min).

Nu väntar vi på att kvällsmaten ska bli klar och det är Henrik som står för den idag – varma mackor 🙂

Han tänkte först göra mat på korv, mjölk, salsa och kryddor. Där sa jag stopp och garvade ihjäl mig.

Ha en fin kväll.

KRAAAAm

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats