Det är en blå värld - Tips | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Det är en blå värld – Tips

blueworld_silkebonde1-640x806

Blått.

Jag kan inte få nog. Hoppas hoppas att detta är något som är här för att stanna hos mig. Jag är ju rätt nyckfull och … Ambivalent när det kommer till inredning i vanliga fall. Men det här blåa känner jag att det kommer lååångt där inifrån. Det där stället som är vad det är och förblir vad det var. Samma ställe som alltid kommer att få gåshud till julsånger från Frank Sinatra, Bing Crosby och Nat King Cole. Samma ställe som finner att gamla Walt Disney filmer är det mest magiska som finns och att Die hard, The long kiss goodnight och dödligt vapen är de bästa actionfilmerna någonsin skapade! Vissa saker förändras inte helt enkelt 🙂

Hur fint är inte detta print? Det är nog ta mig fan det snyggaste jag sett på länge!

Det heter “Blue world” och ingår i Silke Bondes nya kollektion “Looking closer”. Här kan ni se fler av hennes verk.

Åh vad glad jag är som hittat henne.  Tack till Inredningshjälpen som tipsade. Jag känner att en blå värld skulle sitta som ett smäck i mitt blåa hem.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats