Tips till fars dag | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Tips till fars dag

Fars dag kollage

Här kommer lite tips och inspiration på vad man kan ge bort på fars dag.

Nu har jag utgått från vad jag skulle ha gett min Henrik om han vore pappa idag. Jag är en utav dom i vårt avlånga land som bara har firat morsdag under min uppväxt så jag har lite dålig på koll på området.

Men som sagt, skulle Henrik vara min baby daddy skulle han få något han verkligen behövde och som han varken tagit sig tid eller råd till att köpa. Sen finns det några saker jag anser att han bör ha också såkart 😉

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Klassiskt, tidlöst och elegant. Bättre blir det inte 🙂

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats