Världskrig över chokladpuffar | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Världskrig över chokladpuffar

 

Höstkollage

 

Lite höstinspiration från shoppen

 

Här kommer gallan!

Vaknade med ett skithumör idag.

Började bråka med Henrik om frusen källarfranska och chokladpuffar direkt på morgon. Han ville tina den djupfrysta limpan i ugnen …

Jag vill att ni suger på den en stund.

 

 Efter det får jag veta (en kvart innan frukost) att Henrik ätit upp barnens puffar, ställt tillbaka paketet med smulor och sen inte sagt att vi behöver köpa nya,. Efter att ha förklarat för honom vilken inkompetent idiot han är tar jag mitt martyrarsel och sätter mig i bilen och åker till affären.

När jag kommer hem igen är jag fortfarande löjligt sur och fortsätter gaffla om hur dum han var som gjorde så här. Han säger då någonting han nog önskar att han aldrig sa. Han tyckte förstår ni att det var mitt fel att vi inte hade nya puffar till ungarna!

Mitt fel för att jag inte hade gått och känt på paketet och upptäckt att det bara var smulor kvar…

Men då mina vänner kan jag berätta att all hell broke loose. Har ni någonsin haft ett världskrig i köket i volym mute? Barnen var ju på ovanvåningen och jag viskade fram alla obcena svordommar jag kunde komma på och jag trodde på riktigt att något skulle brista i ansiktet – så varmt var det. 

Det la sig, vi kramades och han började att skratta åt mig 🙂 

 

Sen är det som om jag aldrig kom i fas igen, jag har varit på dåligt humör hela dagen. Barnen har bråkat med varandra och med grannbarnen, de har sprungit in och ut och Selma har varit needy deluxe. 

Henrik, ja han har varit MIA – fotbollsmatch. Så det har bara varit jag mitt i all härlighet. 

 

Nu sitter vi i soffan jag och Henke-penke, barnen är fortfarande ute och vill inte komma in än. Trots att jag har lockat med lördagsgodis och film. 

Men det är kul att de vill vara ute och leka, helt klart 🙂 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hahaha… Älskar dina inlägg. Ärligt, icke tillrättalagt och stor igenkännings komik. Tack för ett gott skratt på morgonkvisten! 🙂
  Kram från ‘tycker inte det är konstigt med världskrig över chokladpuffar’ 😉

  1. ambivalenthome

   Och jag älskar dina kommentarer! Highlight, day.. och allt det där 🙂
   Känns också tryggt på något vis att numera veta att det finns någon där ute som är som mig haha

   Har du blogg Anna?

   KRAM påre

Annons
stats