Tacos & ett varmt bad | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Tacos & ett varmt bad

 

IMG_4595IMG_4598IMG_4600

 

Någon som ser extremt sugen ut *asgarv*

 

Igår drog vi på tacotisdag och det ääär så gott! Alltså jag älskar verkligen tacos. man behöver inte bara äta tacos på fredag, det är miiiinst lika gott på en tisdag. Jag har märkt att alla hushåll har sin egna version av tacos. Jag var hemma hos någon och de hade isbergssallad och rivna morötter… isbergssallad. morötter…. Fel, nej! 

 

Hur äter ni eran taco ? 🙂

 

Just nu ligger jag i en säng på ett hotell i Nyköping, jag ska snart lägga mig i ett bad och njuta av kvällen 🙂  Jag tar med mig lite mörk choklad med smak av apelsin och sjunker neeeer saaaaaakta i det varma och bubbliga badet. 

 

Men by the way – idag fick jag veta något/såg något som fick mitt hjärta att göra bakåtvolter, kullerbytter och några fler akrobatiska övningar. 

Men mer om det senare, jag vill skriva ett eget inlägg om det.Så speciellt är det 🙂 

 

Hörs sen vänner. 

Stor kram

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats