5 år | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

5 år

 

IMG_3538

Han den där som kan larva sig som en 10 åring men så fort jag tar upp kameran förvandlas han till den där eftertänksamma Mr Serious.

 

Det är inte vilken dag som helst idag, det är min och Henriks årsdag. Säger man så? Vi firar iaf att vi har stått ut med varandra i 5 år idag 😀

För mig är det helt galet att vi varit tillsammans så kort tid … nu trodde ni att jag skulle skriva tvärtom 😉 men seriöst, det känns verkligen som en och en halv livstid sedan Henrik vandrade in i mitt liv. 

Jag vet med allt vad jag är att jag har hittat en utav dom killar som är en på miljonen, sådan tur har jag haft. Han är mitt stöttepelare, min snuttefilt, min trygga famn och min ek, men framförallt så är han min absoluta bästa vän och jag älskar honom till månen och tillbaka. 

Han är liksom allt det jag inte är men lyckas ämdå förstärka och lyfta upp allt det jag är. Förstår ni? Nä, inte jag heller. Jag minns i början, när vi inte ännu bodde ihop utan bara träffades på helgerna då vi bodde 5 timmar ifrån varandra, att vi hade en tendens att säga det den andre bara tänker på. 

En gång som ett exempel när vi var på väg ner på stan i Gävle oför att luncha så gick vi och höll hand i alla fall och jag tänkte för mig själv “det ligger en kiosk runt hörnet , vi hoppar in där och köper tuggummi”. Jag hinner ta mig tusan inte mer än tänka klart meningen så säger Henrik ” det ligger en kiosk där borta va, jag skulle vilja köpa tuggummi”.

Helt sjukt 🙂

Ända sedan sedan start har vi varit otroligt synkade och även om vägen hit inte varit smooth sailing så vet jag att jag har hittat honom jag kommer att leva med resten av mitt liv med. 

 

Mys 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Arvid

  Önskar dig och er all lycka! Minns själv Henke, hans sätt och hans galna impulsivitet och påhitt.
  Lärde känna honom under lumpentiden, och hade hoppats på att få träffa honom mer än va det blivit genom åren.
  Hälsa honom allt gott och hoppas ni får det så bra det bara går! Det är han värd, lumpens egna lilla “Stig H” ;)…

  PS. Just “Stig H” kan va lite känsligt för honom, så lägg fram det lite snyggt för honom om du undrar varför eller så 😉 DS.

  Mvh///
  “Arvid”.

Annons
stats