Vad är CALLE ?! | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Vad är CALLE ?!

 

IMG_6886

 

På väg till Formex 🙂

 

Ja det var ju det här med CALLE också (Concept by us – Ambivalent home-  Lantligt i vitt – Loveliness – Entrepenörer)

“Ett hemligt sällskap av noga utvalda kvinnor med stora ambitioner. Enligt legenden har kungafamiljens kvinnor i årtionden aktivt sökt kontakt med CALLE men aldrig fått någon respons – det visar på hur otroligt speciella damerna som väljs in i vår krets är”. 😉

CALLE’s motto: 

“Vi får aldrig glömma att stötta, tro, ge feed back och hjälpa varandra. Tillsammans är vi oslagbara”.

 

Här kommer en kort presentation på medlemmarna 😉

 

Hon med brillorna i fronten det är Sabrina, inredare och ägare utav Concept by us

Jag skulle bäst beskriva Sabrina som en katt. Hon verkar alltid lyckas landa på fötterna oavsett hur långt fallet är, en katt med många liv. Hon har en överlevnadsinstinkt och ett jävlaranamma som inte liknar någonting och jag är övertygad om att ni kommer att få se mer av både henne och Concept by us. 

 

Hon näst i led det är Sofie, min otroligt omtänksamma och älskade Sofie. 

Sofie är bara veckor ifrån att öppna sin butik Loveliness i Sandviken, en butik som kommer att innehålla barnkläder, leksaker och vackra detaljer, fast med fokus på barnen. Hon driver även den framgångsrika bloggen Sofieeklund sedan många år tillbaka. 

Sofie är den mest genomsnälla, drivna och målmedvetna människan jag vet. Hon är en fin människa rakt igenom och jag vet med alla fiber i min kropp att hon kommer att göra succé med sin butik. 

Finns inte ett tvivel!

 

Bakom henne hittar ni en rödtott, det är jag 🙂 Ägare och grundare utav webbshoppen och märket med samma namn – Ambivalent home.

 

Sen har vi min nya vän, Sara som jag hade äran att lära känna nu i helgen. Sara är också initiativtagaren och grundaren till CALLE 🙂 

Vilken människa. Vilken entrepenör och inspiratör. Här har ni en skärpt affärskvinna – jisses amalia! 🙂 

Sara driver webbshoppen Lantligt i vitt och har alltid flera järn i elden. Som sagt, en entrepenör som garanterat driver flera framgångsrika företag i framtiden.

 

Detta är CALLE 🙂

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats