Skön rock & snygg necessär | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Skön rock & snygg necessär

 

IMG_3175IMG_3177

 

Jag är smått förälskad i min lilla necessär från Nyblom Kollén.

Den huserar mina ansiktsprodukter som jag använder dagligen så den här lilla rackaren hänger med, dag som kväll 🙂 

 

IMG_3186IMG_3183

 

Och medan jag står där och gnuggar bort rynkor och smuts har jag på mig min egendesignade jerseyrock som jag vid lediga dagar bor i.

Två sköna ting som gör morgonen och kvällen liiiite snyggare 🙂

 

Här finns necessären & Här finns morgonrocken

 

Jahapp, idag då.

Jo idag har jag förmodligen gått sönder höfterna. I tre veckor nu har jag varje dag gått mellan 5–10 km om dagen. Idag – 8,8 km. Det är faktiskt helt galet skönt att bara gå. Jag har ju Selmis som sällskap och även något upplyftande i öronen. Ibland är det ljudbok och ibland är det pepmusik – typ Daddy Yankee. Japp, det finns fortfarande en liten Gävlekickers kvar i mig 🙂

Mätt på kycklingtacos är jag också. Jag provade att slänga ner ett par kycklingfiléer i en stor kastrull med smör i botten. Lite kalvfond, salt och peppar. Där fick det stå och puttra på halv värme i nästan en timme under lock.

Ïnnan jag tog bort kastrullen från plattan rörde jag ner en påse tacokrydda och lite vatten. Det blev nästan som pulled chicken när det var klart – super gott!

Det kommer jag att göra fler gånger, definitivt och jag kommer då också att prova lite olika smaksättningar. Prova ni med, superenkelt ju!

 

nuu ska jag kolla på Criminal Minds, hörs imorgon 🙂 

 

KRAM

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats