Inte en vanlig dag | Ambivalent Home

Ambivalent Home

Annons

Inte en vanlig dag

 

IMG_3538

För idag är det världens bästa Henriks födelsedag.

31 bast. 

IMG_3524

IMG_3527

 

Dagen började med att jag klev upp tidigt för att smyga ner och göra iordning frukost på sängen som han blev serverad tillsammans med skönsång.

Vi båda satt i sängen ett tah och drack kaffe och pratade lite innan vi klev upp, klädde på oss, snörade på skorna, satte koppel på hunden och sen drog mot stan. 

Henrik började arbeta idag efter fyra veckors semester och vardagen börjar för mig och Selmis med. Så pass att vi började med att gå 7 km innan klockan ens var åtta. 

 

När Henke-penke senare kom hem snyggade vi till oss för att åka ner på stan och käka mat ute. Resaturang Nostalgi som ligger nere vid hamnen. Super fint och riktigt god mat. Att rekomendera om ni skulle ha vägarna förbi Motala någon gång 🙂 

Där blev vi sittandes länge och väl, mest för att det var så mycket folk och det tog en bra stund innan maten kom. Maten svalde vi på tre tuggor, så hungriga var vi. Så skönt att sitta och bara prata. Prata om strunt, prata om livet, framtiden, mål, intressen … 

Väl hemma mätta och belåtna högg vi in på tårtan från igår och slötittade lite på tv, men Henrik gav upp innan tio och gick och la sig. Själv sitter jag och envist försöker få ut en inlägg på bloggen. 

En eloge till er som gör detta varje dag!

 

Ja, det var den dagen det 🙂 

 

Godnatt

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats